Peer

Nederlands | English

administratief en fiscaal adviseurs

Voorwaarden HappyNurse aanbieding.

Met de gestroomlijnde aanpak van Peer is het scherpe aanbod mogelijk. Dat vraagt ook iets van jou als gebruiker. We lichten dat hier toe. Wanneer je overweegt in te stappen, kunnen we het (telefonisch) verder toelichten.

Via de app (op je laptop, desktop, tablet of smartphone) lever je stukken aan, kun je je administratie checken en communiceer je met Peer.

Er kunnen omstandigheden zijn waardoor het je niet helemaal lukt alles volgens de instructies te doen. Of hebt extra vragen. We rekenen niet elk extra telefoontje of mailtje meteen door. Maar soms kunnen er kosten bij komen die we wel moeten doorberekenen. Daarover zijn we altijd vooraf duidelijk, geen verrassingen!.


De belangrijkste voorwaarden in het kort:

  • Je werkt met een zakelijke bankrekening.
  • Facturen en bonnetjes stuur je via de app meteen, of in elk geval elke maand in, uiterlijk zeven dagen na het einde van een kalendermaand.
  • Je betaalt via maandelijkse automatische incasso.
  • We vragen standaard uitstel aan voor de inkomstenbelasting, zodat wij de aangiften over het jaar kunnen spreiden.

Extra kosten, waarover we je vooraf duidelijkheid geven, kunnen voortvloeien uit onder meer: grotere correcties in administratie over eerdere perioden, stukken geregeld later dan de bedoeling is of niet volledig aanleveren, doen van een aangifte Inkomstenbelasting over een voorgaand jaar, andere aanlevering van bankgegevens dan via een automatische koppeling, groter aantal dan 30 facturen in een kwartaal, op jouw verzoek vervroeging aangifte inkomstenbelasting, extra werkzaamheden in verband met bijvoorbeeld correcties door de Belastingdienst, aangifte partner.

De Algemene Voorwaarden van BV PeerAdministratie zijn van toepassing.

Prijswijzigingen en wijzigingen in de voorwaarden voorbehouden.