Peer

Nederlands | English

administratief en fiscaal adviseurs

Peer in de media


Peer op New Business Radio

Otto Reuchlin bij New Business Radio

In de politiek wordt veel gesproken over het creëren van banen. Sociaal ondernemers praten daar niet over, maar doen het. Door ondernemerschap te combineren met een heldere visie op de maatschappelijke vraagstukken, bieden een groeiend aantal sociaal ondernemers werk aan mensen met een beperking. In deze uitzending praten sociaal ondernemers Bas de Ruiter van Ctaste en Otto Reuchlin van Peer er voor deze keer wel over.

Beluister de uitzending op people-power.nl »
Ondernemen met een sociale insteek: Peer.

Gepubliceerd op Amsterdam Today » door Frank Scheers

Otto Reuchlin

Tijdens het Business Event Amsterdam Business Inspiration in de Beurs van Berlage waar 1100 ondermemers op af kwamen, hebben we onder andere Otto Reuchlin ontmoet. Hij is de eigenaar van Peer.

Met veel enthousiasme vertelde hij over zijn bedrijf dat in Amsterdam is gevestigd in de Baarsjes. Peer is gespecialiseerd in het doen van de administratie van bedrijven, maar op 1 onderdeel vallen ze extra op. Ze hebben een groot sociaal gevoel en dat kenmerkt zich onder andere in het helpen en begeleiden van personen, die door bijvoorbeeld na een burn-out opnieuw weer aan het werk willen.
Lees het hele intervieuw op Amsterdam Today »
Peer: "Scherpe, maar niet onmogelijke doelen"

Gepubliceerd op denormaalstezaak.nl »

Otto Reuchlin

Recentelijk gaf Otto Reuchlin van Peer een interview aan de netwerksite van De normaalste zaak waarin hij ingaat op het concept en de doelstelling van Peer.

Het zijn er al veel, maar het moeten er nog meer worden: bedrijven die mensen met een beperking een kans geven. In deze rubriek zet De Normaalste Zaak elke week de spotlight op een bedrijf dat het goede voorbeeld geeft. Problemen, oplossingen en successen uit de praktijk.

Bij Peer doen medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt de administratie voor bedrijven en non-profitorganisaties. Directeur Otto Reuchlin: "Wij leveren goede diensten voor een marktconforme prijs en bieden klanten tegelijk een oplossing om bij te dragen aan social return."

Otto Reuchlin begon zijn carrière bij de ministeries van EZ en VWS, en was daarna interimmanager in de zorg en bij gemeenten. Zijn sociale hart bleef kloppen en dat leidde tot Peer. "Ik geloof dat iets voor de wereld willen betekenen en ondernemen goed bij elkaar passen."

Lees het hele interview op de site van De normaalste zaak: www.denormaalstezaak.nl »
Social Enterprise NL
Stichting De Omslag
de normaalste zaak