Peer

Nederlands | English

administratief en fiscaal adviseurs

PG-organisaties

Peer biedt een aanbod op maat voor Patiënten- en Gehandicaptenorganisaties, in nauwe samenwerking met PGOsupport »
en Stichting MEO »

Ons gezamenlijke doel: u hebt uw handen vrij voor uw kerntaken zoals lotgenotencontact, informatievoorziening en belangenbehartiging.

We kunnen u 100% "ontzorgen" bij uw boekhouding, jaarrekening en salarisadministratie. We zijn ook met plezier uw klankbord en adviseur als u het werk (deels) zelf kunt doen.


PGOsupport bracht me in contact met Peer. Peer neemt me werk uit handen, tegen buitengewoon redelijke kosten. Ik kan me volledig richten op de inhoudelijke uitdagingen van de NOV. Elisabeth Uijttenbroek, Nederlandse Obesitas Vereniging


Wat biedt ons aanbod op maat uw PG-organisatie?

  • Hoge kwaliteit, beperkte kosten. We helpen veel PG-organisaties tegelijkertijd en zetten de nieuwste ICT in. Zo realiseren we tegelijkertijd kwaliteit en kostenbesparing.
  • Efficiënt. We integreren uw boekhouding en begroting. Nooit meer dubbel werk.
  • Makkelijk. Het kan zelfs papierloos. Met onze apps op uw telefoon en computer hoeft u vrijwel niets meer zelf te doen.
  • Bereikbaar en snel. Kent u dat: ik hoor niks? We zijn altijd telefonisch bereikbaar, ook ’s-avonds en in het weekend. Op uw mail reageren we uiterlijk de volgende werkdag. We trekken meteen aan de bel als dat nodig is.
  • Oplossingsgericht. Uw administratie door omstandigheden niet meer up-to-date? Wij kijken vooruit: we lossen het samen op.
  • Cijfers vertellen een verhaal. We geven graag advies, gevraagd én ongevraagd.
  • Kosten volledig voorspelbaar. U heeft een vraag of vraagje? In de regel zonder meerkosten. En anders alleen kosten na een afspraak ​daarover ​ met u vóóraf.
  • Voor én door. Peer schept op de eigen kantoren volwaardige banen voor ​professionals in administratie en belastingen die een chronische ziekte of handicap hebben.

Voor mij draait het om communicatie en vertrouwen. Wat een probleem lijkt, blijkt vaak een onverwachte kans in zich te dragen. Nick Buisman, administrateur PG-desk Peer

Voor de ledenadministratie en –incasso werken we nauw samen met Stichting MEO ». MEO heeft bovendien een uitmuntend aanbod op maat voor PG-organisaties voor drukwerk, webdesign, grafische vormgeving en secretariële ondersteuning.

Eens oriënterend praten? Bij u, op een van onze kantoren in Utrecht en Amsterdam, of telefonisch? Bel me op telefoonnummer: 06 432 894 60 », of mail me op PG@peeradministratie.nl ». Ik maak graag kennis met u.
Namens het PG-team, Otto Reuchlin, directeur Peer.