Peer

Nederlands | English

administratief en fiscaal adviseurs

Werken bij Peer: wij zoeken hoogopgeleid talent dat een duwtje in de rug nodig heeft.

Peer schept vaste betaalde banen op onze eigen kantoren voor twee doelgroepen:

Medewerkers hebben een financiële, fiscale, economische of administratieve opleiding op minimaal HBO-niveau. Of hebben dit niveau bereikt door een combinatie van opleiding en ervaring.

 • administrateurs en fiscalisten met een arbeidsbeperking door een chronische ziekte of andere ‘gebruiksaanwijzing’. Wij spreken niet over handicap of beperking, maar over gebruiksaanwijzing. Want een gebruiksaanwijzing heeft ieder mens. En ieder mens heeft kwaliteiten. Om je kwaliteiten draait het bij ons.
 • statushouders (vluchtelingen) met een accountancy-achtergrond. We werken voor mkb-bedrijven, stichtingen, verenigingen en zelfstandigen. Peer is in 2017 gegroeid van tien naar vijftien medewerkers. De verwachting is dat de groei zich in de komende jaren voortzet.

De hoofdvestiging van Peer is in Amsterdam. Een tweede vestiging is in opbouw in Utrecht. Voorlopig werken in Utrecht wel alleen ingewerkte collega’s, je start nog in Amsterdam.

Informatie bij Otto Reuchlin, directeur, Telnr 06-43289460. Stuur bij interesse je cv plus een korte motivatie naar or@peeradministratie.nl »Fiscaal jurist of - econoom die een brug naar de arbeidsmarkt nodig heeft

De fiscaal medewerker werkt nauw samen met onze andere belastingdeskundigen. Als dat past bij je persoon, adviseer je zelf ook klanten over fiscale vraagstukken. Daarnaast werk je mee in de administratieve praktijk. Functie-eisen en arbeidsvoorwaarden: zie onderaan.Administrateurs die een brug naar de arbeidsmarkt nodig hebben
of
vluchtelingen met accountancy-achtergrond die als statushouder betaald mogen werken

Je werkt mee in één of meer van onze werkstromen:

 • inrichting, stroomlijning en automatisering van administraties van klanten.
 • de week-, maand- en kwartaalstroom: klaarzetten betalingen voor klanten, boekhoudingen, btw-aangiften, financiële rapportages en aanverwante diensten salarisadministratie.
 • de jaarstroom: jaarrekeningen en aangiften VPB/IB.


Functie-eisen voor alle vacatures:

 • Opleiding in fiscale – of accountancy-richting op minimaal HBO-niveau. Dit niveau kun je ook bereikt hebben door een combinatie van opleiding en ervaring.
 • We hebben bewust geen uitgewerkte functieprofielen. We bouwen samen de baan rondom je kwaliteiten, rekening houdend met je ‘gebruiksaanwijzing’. Als we allemaal doen waar we goed in zijn, kunnen we als team alles aan.
 • Hoge motivatie. Je wilt graag werken in een betaalde volwaardige baan.

Het volgende geldt niet voor vluchtelingen/statushouders:

 • Recht op een no-riskpolis. Bijvoorbeeld vanwege een recht op wao/wia, wajong, regeling, sw, of bijstand met no risk-polis.
 • Ook stromen medewerkers in via het tweede spoor re-integratie.
 • Verder staan we open voor anderen die een kans verdienen, en beschikken over kennis van zaken en motivatie, zoals zogenaamde oudere werkzoekende administrateurs. Peer heeft dus een bredere focus dan het ‘doelgroepenregister’.
 • We staan open voor bemiddelaars zoals re-integratiebureaus.


  Arbeidsvoorwaarden in overleg. Vaak beginnen medewerkers met een proefplaatsing, een werkervaringsplaats, of op het tweede spoor re-integratie.