Peer

Nederlands | English

administratief en fiscaal adviseurs

Werken bij Peer: vacatures

Peer heeft door groei van het klantenbestand vacatures voor administrateurs, accountants en fiscalisten op academisch en HBO-niveau die een brug naar de arbeidsmarkt nodig hebben. Het betreft banen op ons kantoor in Amsterdam en in de loop van 2017 of 2018 ook in Utrecht. Interesse? Stuur svp je cv en een korte brief.

Je hebt een administratieve, fiscale, of accountancy opleiding op academisch of HBO-niveau. Of je hebt dit niveau bereikt door een combinatie van opleiding en ervaring.

Nb: wij hebben helaas géén vacatures op MBO-niveau, zoals PDB (praktijkdiploma boekhouden).


Je hebt een brug nodig naar de arbeidsmarkt, bijvoorbeeld vanwege een psychische of fysieke "uitdaging". Je valt onder een van de volgende regelingen: wao, wia, wajong, sw-regeling, bijstand met no risk-polis, of tweede spoor re-integratie. Ook bieden wij banen voor statushouders (vluchtelingen). Je hebt het potentieel voldoende productief te worden om bij Peer je eigen salaris te verdienen. Peer biedt volwaardige, betaalde banen.

Je bent hoog gemotiveerd, en werkt graag in een leuk en stimulerend team. Je kunt bij Peer werken op de manier die bij jou past. Je geeft zelf je functie vorm, in samenspraak met ons als collega’s. Wij bouwen het werk rondom mensen, niet mensen rondom het werk.

Je start met een proefplaatsing, een werkervaringsplaats, of een tweede spoor re-integratietraject. Daarna krijg je na drie tijdelijke contracten in beginsel een vaste aanstelling.


Arbeidsvoorwaarden

Uitgangspunt zijn arbeidsvoorwaarden conform de gangbare normen in de administratieve branche, al is er in deze branche geen cao. Soms zijn afspraken nodig over een wat langere ingroeiperiode, een (tijdelijke) loonsuppletie, of een speciale ziekteregeling.


Informatie

Meer informatie kun je krijgen door te bellen met Otto Reuchlin, op telnr 020-3090399, of je vragen per email te stellen via
or@peeradministratie.nl »


Sollicitatie

Stuur je brief en cv aan or@peeradministratie.nl »